Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
·       Παιδικό τμήμα (5 - 8 ετών)
Εργαστήρι γνωριμίας με τις τέχνες: Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση, αφήγηση παραμυθιών, κίνηση, ζωγραφική.
Έναρξη Τρίτη 4/10/2011 στις 5.30 μ.μ. – 7.00 μ.μ.

·       Παιδικό τμήμα (8 – 12 ετών)
Εργαστήρι θεατρικής και εικαστικής δημιουργίας: Δραματοποίηση, Θεατρικό παιχνίδι, κινησιολογία, αυτοσχεδιασμός, εικαστικές κατασκευές, ζωγραφική.
Έναρξη Τρίτη 4/10/2011 στις 7.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

·       Εφηβικό τμήμα (13 – 17 ετών)
Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι η καλλιέργεια των εκφραστικών μέσων (ανάπτυξη σωματικής – φωνητικής φαντασίας), η θεατρική έκφραση, η μουσική έκφραση, η κινησιολογία, ο αυτοσχεδιασμός και η υποκριτική  καθώς επίσης και η προετοιμασία μιας παρουσίασης – παράστασης όπου οι μαθητές έρχονται σε επαφή με αξίες όπως η συνεργασία, ο αλληλοσεβασμός, η συνέπεια και η συνειδητή πειθαρχία.

Έναρξη Κυριακή 2/10/2011 στις 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.
(Το τελικό πρόγραμμα θα καθοριστεί στην πρώτη συνάντηση)

 

 

Υπεύθυνη : Αναστασία Χατζηλιάδου

  Σπούδασε υποκριτική στο Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης, Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης. Απόφοιτος του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ., με κατεύθυνση την Σκηνοθεσία. Ιδρυτικό μέλος της επαγγελματικής Θεατρικής Ομάδας AnimaAnimal που δραστηριοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Από το 2001 ασχολείται με την εμψύχωση – σκηνοθεσία θεατρικών ομάδων. Δημιούργησε την εφηβική θεατρική ομάδα του Δήμου Κύρρου όπου και ανέλαβε τις παραγωγές - σκηνοθεσίες από το 2001 - 2010. Συνεργάστηκε με το Κ.Θ.Β.Ε. Όπερα Θεσσαλονίκης ως εμψυχώτρια στα μουσικοπαιδαγωγικά προγράμματα «παις Όπερα». Από το 2001 συνεργάζεται με το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών.
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ    ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
18 ΚΑΙ ΑΝΩ

Το τμήμα ενηλίκων απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών από 18 ετών και άνω. Καλούμε όσους γονείς, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές, εργαζόμενους και μη, που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τους εαυτούς τους και τους συνανθρώπους τους μέσα από την θεατρική αγωγή να δηλώσουν συμμετοχή στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων.

   Υπεύθυνη : Αντιγόνη Πανταζή τηλ             6976 260211       Διεύθυνση: Μαδύτου 10 – Γιαννιτσά.
 
Η Αντιγόνη Πανταζή, γεννήθηκε στην Αθήνα. Το έτος 2000 τελείωσε με άριστα την δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσίες των Μάγια Λυμπεροπούλου και Μίμη Κουγιουμτζή.Το έτος 2003 συνέγραψε το βιβλιο με τον τίτλο "Σφαλιχτά", το οποίο και κυκλοφορεί σε 2η ¨Εκδοση από τον Εκδοτικό Οίκο Δωδώνη.Παράκολούθησε θεατρικά σεμινάρια με την Μάγια Λυμπεροπούλου (Σαίξπηρ ο συγχρονός μας), τον Νίκο Κουρή (ο λόγος της Λούλας Αναγνωστάκη-νέο ελληνικό θέατρο), καθώς και σεμινάρια στιχουργικής με την Δήμητρα Γαλάνη και τον Θράσο Καμινάκη. Είναι επί πτυχίω φοιτήτρια της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ - Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής. Το 2001 έπαιξε στο "Βαθύ Κόκκινο" στο  star channel και το 2005 στο "Κόκκινο Δωμάτιο" στο mega. Επίσης έχει κάνει κάποιες ταινίες μικρού μήκους. Στην Αθήνα έχει ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά και την θεατρική παιδεία και έκφραση σε μεγάλους. Τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει το τμήμα ενηλίκων στο ΘΕΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια: