Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!

Ο Στέφανος Τζουμάκας, παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήρθε το Σάββατο 4 Ιουνίου, προσκεκλημένος της Ν.Ε. Πέλλας στην Έδεσσα, με ύφος Παγκαλικό, μαζί με… 40 Καρδιναλίων και το έπαιξε δήθεν απρόσκοπτα αιρετικός, όπως πάντα, για να μας πει ότι έχει ταχθεί κατά του Μνημονίου.
Αποφεύγει όμως σίγουρα την αυτοκριτική του για το γεγονός ότι ευθύνεται και ο ίδιος σημαντικά, για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, την οποία στήριξε φανατικά προ τριετίας ενώ ανέφερε ότι αυτός είχε προβλέψει τι θα γινόταν και τα έλεγε πριν και όχι κατόπιν εορτής-τα ψιθύριζε μάλλον, γιατί καταγεγραμμένα δεν υπάρχουν πουθενά.
Έψαχνε ο κ. Τζουμάκας τα ΜΜΕ και μεις δεν του αρέσαμε. Λέει που είναι τα ΜΜΕ; Λέμε εμείς. «Α», λέει, «εσείς είστε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης»;
Αυτά κ. Τζουμάκα, τολμάτε να τα πείτε στα Αθηναϊκά Μέσα που τα κυνηγάτε για να σας προβάλουν;
Επιπλέον, ο ΓΓ της Ν.Ε. Γιώργος Τσαβδαρίδης δεν είχε τα…κότσια, όταν ο κ. Τζουμάκας στην κατ’ ιδίαν συζήτησή τους πριν ξεκινήσει η διαδικασία να πει ότι θα μείνουν τα Μέσα και μάλιστα έκανε διαχωρισμό. Είπε ότι «επειδή η διαδικασία είναι κομματική, οι ‘’φίλοι’’ δημοσιογράφοι, ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, να αποχωρίσουν από την αίθουσα».
Και όταν του ζητήσαμε δήλωση για τη συζήτηση, είπε «Εγώ αυτά τα κάνω στην τηλεόραση, ζωντανά»!
Σε ποια τηλεόραση δεν μας είπε.
Στο BBC μία live σύνδεση είναι καλά για το επίπεδο σας;
Επίσης, οι απόψεις του μας συγκλόνισαν!
«Ένα χρόνο μετά το αποτέλεσμα του Μνημονίου είναι αποτυχία και την ίδια τύχη θα έχει το Μεσοπρόθεσμο. Δε συμφωνώ.
Το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό, προοδευτικό κόμμα και πρέπει να αρχίσει να ρίχνει το ενδιαφέρον στην πραγματική οικονομία. Το ΠΑΣΟΚ στην πλειοψηφία του συμφωνεί με αυτές τις απόψεις» δήλωσε.
Ακόμη, ο κ. Τζουμάκας δήλωσε ότι 4 μήνες πριν υπογραφεί το Μνημόνιο, στις 10/2/2010, υποστήριζε ότι η πολιτική του Μνημονίου θα είναι αποτυχημένη.
Οπότε, μας είπε κατάμουτρα ότι σκόπευαν να μας βάλουν στο Μνημόνιο και αυτός έλεγε όχι. Θα μας τρελάνουν!
Όσο για τις…δεξιές κυβερνήσεις της ΕΕ; Ισχυρίστηκε ότι είναι οι Ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού… μαζί με το κόμμα της ΝΔ και τον Σαμαρά «που παριστάνουν ότι θα σώσουν την Ελλάδα; Έλεος. Υπάρχει όριο»! δήλωσε. 

PellaNet Online

Δεν υπάρχουν σχόλια: