Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ TRANSFORM!


Δελτίο Τύπου
Το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Transform διοργανώνουν την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη  με θέμα « Η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση και η αριστερά στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο». 
Την Δευτέρα 13/12 στα πλαίσια της θεματικής  «Ο σοσιαλισμός στον 21ο αι., η στρατηγική της Αριστεράς, η λατινοαμερικάνικη εμπειρία» θα μιλήσουν στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ ο Μάϊκλ Λίμποβιτς, ομ. Καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Σάιμον Φρέιζες, συνεργάτης στο Διεθνές Κέντρο Μιράντα στη Βενεζουέλα και η  Μάρτα Χάρνεκερ, κοινωνιολόγος, συγγραφέας, σύμβουλος της κυβέρνησης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας.  Τους ομιλητές και το έργο τους θα παρουσιάσει ο Χρήστος Λάσκος, οικονομολόγος.

Την Τρίτη 14/12 στα πλαίσια της θεματικής «Η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση και η Ελλάδα» θα μιλήσουν στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης  Δραγασάκης, οικονομολόγος, ο Νικόλας  Σεβαστάκης, πανεπιστημιακός και ο Χάρης Γολέμης, δ/ντής του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς
Ώρα έναρξης και για τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: