Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Το «Άνθος του Κάκτου»

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση φιλοξενεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ η ΔΕΠΑΓ στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Το «Άνθος του Κάκτου» επαναλαμβάνει για 2η χρονιά η Μιμή Ντενίση μετά την επιτυχία που γνώρισε πέρυσι. Στην φετινή παράσταση πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Κώστας Βουτσάς, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννη Πολιτάκη, Μαριλένα Αβραάμ κ.α.
Ένας διάσημος πλαστικός χειρουργός (Μπουγιούρης) ζει μια ευτυχισμένη ζωή μέσα στο ψέμα. Έχει μία αυστηρή βοηθό (Ντενίση) που τον λατρεύει και τον φροντίζει σαν γυναίκα του, μία φιλενάδα (Γερονικολού) που τον νομίζει παντρεμένο, όπως της έχει πει για να μην τον καταπιέζει και τους πλούσιους και θεότρελους πελάτες του μεταξύ των οποίων και τον ηλικιωμένο ερωτομανή θείο του (Βουτσάς). Όταν η κοπέλα του γιατρού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ο γιατρός συγκινείται και αποφασίζει να την παντρευτεί. Πρέπει όμως να χωρίσει από την «φανταστική» γυναίκα του, τον ρόλο της οποίας αναλαμβάνει να παίξει η βοηθός του. Έτσι αρχίζει μια σειρά από απίστευτες κωμικές καταστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί ο «κάκτος» όπως αποκαλεί την βοηθό του που επιτέλους ανθίζει.


ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Μετάφραση – Διασκευή: Μιμή Ντενίση
Σκηνοθεσία: Μιμή Ντενίση
Σκηνικά: Φωτεινή Δήμου
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλης
Χορογραφίες: Αμάλια Μπένετ
Μουσική Επιμέλεια: Αναστασία Μπαρμπουνάκη
Βοηθ. Σκηνοθέτη: Χρήστος Καρχαδάκης
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 22€ γενική είσοδος και 17€ φοιτητικό – μαθητικό. Προπώληση θα γίνεται από το γραφείο εκδηλώσεων της ΔΕΠΑΓ στο Πνευματικό Κέντρο από την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και ώρες : 9.30 το πρωί με 1.30 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: