Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας για τον Θάνατο του Κυριάκου Τσιτλακίδη

Ένας αγαπημένος φίλος, ο δημοσιογράφος και διευθυντής της έγκριτης εφημερίδας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας «Πέλλα News», έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Μαχητής της αξιοπρεπούς και έγκυρης δημοσιογραφίας, υπηρέτησε τον τοπικό τύπο για πολλά χρόνια, με έντονο ενδιαφέρον για τα σημαντικά αναπτυξιακά θέματα της περιοχής, αναδεικνύοντας και σχολιάζοντας κριτικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, αυτά που αφορούν όλους μας.

Ακούραστος, υπεύθυνος, συνεπής, «αθόρυβος» και εξαιρετικά αποτελεσματικός στην εργασία του, αυθεντικός, συναισθηματικός και γενναιόδωρος στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Μέσα από τις σελίδες της Πέλλα News αναδείχθηκαν πολλές «χρυσές πένες», νέων κυρίως δημοσιογράφων και αυτό αποτελεί μία ακόμη συμβολή του στην τοπική κοινωνία.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες της εφημερίδας για τον πρόωρο χαμό του στενού φίλου και συνεργάτη.

Άκη, θα σε θυμόμαστε όλοι μας με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για το έργο σου και την πολύτιμη προσφορά σου στην ενημέρωση, στην τοπική ανάπτυξη και το δημοσιογραφικό ήθος.


   Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: