Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Με ποδήλατα εφοδιάστηκε η Δημοτική Αστυνομία Έδεσσας, σε μία προσπάθεια προσέγγισης των αναγκών μετακίνησης των δημοτικών αστυνόμων με πιο φιλικό στο περιβάλλον, εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, ο οποίος επιπρόσθετα είναι ο οικονομικότερος. Εκτός αυτού επιχειρησιακά οι δημοτικοί αστυνόμοι θα βοηθηθούν ιδιαίτερα στις περιπολίες που πραγματοποιούν στις γειτονιές της πόλης, κατά τις οποίες θα διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη ευελιξία.
Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι τα ποδήλατα της Δημοτικής Αστυνομίας να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για τους κατοίκους στις εντός πόλης μετακινήσεις τους και την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Γιώγας δήλωσε σχετικά με το θέμα ότι «Είναι πολιτική βούληση να δημιουργήσουμε κατά το δυνατόν καλύτερες συνθήκες ασφάλειας για τους κατοίκους, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να δώσουμε το παράδειγμα για οικονομικές και οικολογικού χαρακτήρα μετακινήσεις εντός της πόλης. Το μέγεθος της πόλης μας είναι κατάλληλο για μετακίνηση με ποδήλατο και μακάρι το παράδειγμα της Δημοτικής Αστυνομίας να το ακολουθήσουν και οι κάτοικοι».


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: