Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ «ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας  (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), σε συνεργασία με το Θέατρο «Αθηνά», παρουσιάζει στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 9:30 μ.μ., την κωμωδία «ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ», του Γιώργου Θεοδοσιάδη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.
Πρόκειται για την παράσταση που ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Σπαντίδας. Τον ρόλο της «καλής νεράιδας» παίζει η Δήμητρα Στογιάννη.  
Το έργο
Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.
Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.  
Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!
Το «Δεν Βλέπω, Δεν Ακούω, Δεν Μιλάω», εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία.
Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.
Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Σπαντίδας, Δήμητρα Στογιάννη
Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς
Σκηνικά: Λεία Ασβεστά
Κοστούμια: Αλέξης Φούκος
Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς
Τιμή Εισιτηρίου: 20 €   φοιτητικό, παιδικό 18 € 
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα δοθούν εργατικά εισιτήρια από το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Πληροφορίες στο τηλ: 23820-84381

Δεν υπάρχουν σχόλια: