Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη για αθλητές ΑμεΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου και εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στις μελλοντικές αθλητικές επιδιώξεις τους στους αθλητές ΑμεΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο από 27 έως και 29 Μαΐου 2011.

Συγχαίρω όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και ειδικότερα τον αθλητή Τσίου Αναστάσιο από τη Σκύδρα που πήρε Χρυσό Μετάλλιο στην Σφαιροβολία και Α’ όριο για την Παραολυμπιάδα του Λονδίνου για το 2012, την αθλήτρια Παυλίδου Νικολέττα από τα Γιαννιτσά για τα δύο Χρυσά Μετάλλια στη Σφαιροβολία και τον Ακοντισμό και Α’ όριο στον Ακοντισμό, τον αθλητή Ράγγο  Πέτρο από τον Άγιο Λουκά που κατέκτησε δύο Χρυσά Μετάλλια στην Σφαιροβολία και τον Ακοντισμό, τον αθλητή Γουργούνη Κώστα από το Τριφύλλι για το Χρυσό Μετάλλιο στη Δισκοβολία και τον αθλητή Κοροξενό Συμεών από του Άγιο Λουκά που, αν και μόλις 17 χρόνων, πήρε δύο Ασημένια Μετάλλια στην κατηγορία των ανδρών στα 100μ και στο Άλμα εις Μήκος. Εκφράζω επίσης τα συγχαρητήριά μου στους προπονητές των αθλητών, στις οικογένειές τους και όλους τους λοιπούς αθλητικούς και κοινωνικούς παράγοντες που συνδράμουν την προσπάθεια των αθλητών. Επίσης, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον Ομοσπονδιακό Προπονητή Στίβου κ. Φερφέλη Κώστα η προφορά του οποίου στον αθλητισμό της Πέλλας αποτελεί μία πολύτιμη παρακαταθήκη.

Η προσπάθεια και οι επιτυχίες σας μας κάνουν να αισθανόμαστε πραγματικά περήφανοι. Αποτελούν το πιο αισιόδοξο μήνυμα και οιωνό ελπίδας ότι η Ελλάδα αντιστέκεται και σύντομα θα είναι πρωταγωνιστής εξελίξεων σε διεθνές επίπεδο.

                                                              Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: