Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σxολή διαιτησίας πετοσφαίρισης

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ.), (που έχει περιοχή ευθύνης και δραστηριοποιείται στους νομούς: Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς & Γρεβενών), διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ο.Δ.Β.Ε. σχολή διαιτησίας πετοσφαίρισης (volley) της οποίας τα μαθήματα θα διεξαχθούν το τριήμερο 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2010 στην πόλη της Έδεσσας στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πέλλας (Κωνσταντινουπόλεως 60). Στη σχολή θα διδάξουν διακεκριμένοι καθηγητές: οι κ.κ. Διαμαντόπουλος Γεώργιος – πρόεδρος Ομοσπονδίας Βόλλεϋ Ελλάδος, Γεωργουλέας Γεώργιος – Διεθνής Διαιτητής και Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Αθήνας και Ανατολικής Αττικής.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στη σχολή: α) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (ηλικία 18-55 ετών) β) Απολυτήριο Λυκείου ή Πτυχίο ή Πιστοποιητικό Σπουδών Ανώτατης Σχολής γ) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
    Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Σύνδεσμό μας στο mail:sydpem@gmail.com ή να στείλουν αίτηση στα fax: 23810 82712 και 23820 23152. Ταχυδρομικά μπορούν να στείλουν την αίτηση στη διεύθυνση:
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Τ.Θ. 168
581 00 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. κ. Πορτοκαλίδη Χαρίτωνα στον αριθμό 6974 396865.
Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 11:00-13:30 θα ακολουθήσει η Τεχνική Συγκέντρωση των εν ενεργεία Διαιτητών του Συνδέσμου (ανάλυση νέων διατάξεων του κανονισμού) την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν λοιποί παράγοντες του αθλήματος (προπονητές-μέλη διοικήσεων συλλόγων-αθλητές και φίλοι)
Την ημέρα αυτή θα παρευρεθεί στο κλείσιμο των μαθημάτων και εξετάσεων της Σχολής και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Μαυρομάτης Αχιλλέας ο οποίος θα σκιαγραφήσει την σημερινή εικόνα του αθλήματος στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: