Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ 76ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & Α.Μ.Ε.Α. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ


Άλλο ένα επιτυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας τέλειωσε για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών στα Ιωάννινα. Οι αθλητές του Ν.Ο.Γ. έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πρωταγωνίστησαν όπου αγωνίστηκαν με αποκορύφωμα το Χρυσό μετάλλιο που κέρδισε ο κωπηλάτης μας Σταύρος Παπαδόπουλος στο σκιφ (1Χ) ΑΜΕΑ και συμμετοχή σε δύο τελικούς.

Ο Στάυρος για άλλη μια χρονιά απέδειξε ότι είναι μακράν ο καλύτερος αθλητής στην συγκεκριμένη κατηγορία αφού πήρε από την εκκίνηση το προβάδισμα και η διαφορά του με τους υπόλοιπους αθλητές στον τερματισμό ήταν μεγάλη.
Το τετραπλό (4Χ) παίδων με τους Χριστοφόρου Α, Παπαδόπουλο Ξ, Θωμαίδη Γ, Πομπουλίδη Λ. με μια πολύ δυνατή κούρσα στον ημιτελικό πέρασαν πρώτοι στην σειρά τους στον τελικό. Την επόμενη μέρα στον τελικό δεν βρέθηκαν σε καλή κατάσταση και τερμάτισαν στην 5η θέση. Πολύ καλή θέση αν αναλογιστούμε ότι είναι ένα νέο πλήρωμα με ελάχιστη προπόνηση στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Το τετραπλό (4Χ) κορασίδων με τις: Σταυρακάκη Μ, Σταυρακάκη Κ, Πιτσόκα Κ, Τσαχουρίδου Δ, αγωνίστηκαν την Κυριακή στον τελικό και τερμάτισαν στην 5η θέση κάνοντας υπερπροσπάθεια μια και οι αδερφές Σταυρακάκη αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν της ηλικίας τους.
Άλλη μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά έκλεισε για τους αθλητές και προπονητές του Ν.Ο. Γιαννιτσών που με την πολύ σκληρή προσπάθεια τους ανέβασαν πολύ ψηλά ( 5η θέση) στην βαθμολογία των σωματείων, μελών της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.)
Την ομάδα συνόδευσε ο Έφορος κωπηλασίας του Ν.Ο.Γ. Θωμαίδης Νίκος και οι Προπονητές: Παπαδόπουλος Αντώνης και Αξιώτη Ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: