Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Όλοι μαζί για το Δήμο Πέλλας

Πάντα πίστευα ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες θα πρέπει ανεπηρέαστα να επιλέγουν τον καλύτερο, τον ικανότερο, τον εντιμότερο.

Ανέλαβα την ευθύνη για το πρόσφατο γκάλοπ – λάθος όνομα υποψηφίου, απεκλείσθησαν «εκ παραδρομής» ονόματα υποψηφίων κ.λ.π. – και το έκανα αποκλειστικά και μόνο για να διασφαλίσω την ομαλή πολιτική ζωή του τόπου μας.

Στην πολιτική πρέπει να ξέρεις να περιμένεις, η βιασύνη όταν μάλιστα συνοδεύεται με τη μυθομανία είναι κακός σύμβουλος, έχει καταστρέψει πολλά ικανά και ταλαντούχα στελέχη.

Ασφαλώς θα απαντήσω σε όλα, θα μιλήσω για όλα, την ώρα που πρέπει. Τώρα είναι η ώρα να φύγουμε μπροστά με θετική σκέψη, με καθαρή συνείδηση, να δημιουργήσουμε τη δυναμική που απαιτεί ο κόσμος της παράταξης. Εκείνο που προέχει τούτη την ώρα είναι η συνένωση των δυνάμεων μας και η επιδίωξη επίτευξης των κοινών μας στόχων.

Στο νέο γκάλοπ, όπως και σε κάθε δημοσκόπηση, εκείνα που μετρούν στα κριτήρια επιλογής είναι η αναγνωρισημότητα αλλά και άλλα ποιοτικά στοιχεία που θα αξιολογήσουν ειδικοί και τα οποία θα έχουν μεγάλη σημασία στην καταλυτική αξιολόγηση.

Περιττεύει να προσθέσω ότι την τελική απόφαση θα την πάρει ο Πρόεδρος του κόμματος.

Στην πολιτική μου πορεία συνήθισα να στηρίζομαι στην εμπιστοσύνη του λαού, στις δικές μου δυνάμεις και στο έργο μου, όποιο κι αν είναι αυτό. Πολιτικά και κομματικά δεκανίκια ας ψάξουν αυτοί οι οποίοι τα είχαν και τα έχουν ανάγκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://pellaxfiles.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html