Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

..για προχειρότητα και κακοδιαχείριση κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή , ο κ. Τζαμτζής..

Kαταψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ την Έκθεση εσόδων-εξόδων του Α και Β Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του Προϋπολογισμού έτους 2011.
Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, πρώην Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής κατηγόρησε τον Δήμαρχο κ. Χοιδη «ότι ψήφισαν ως δημοτική αρχή , έναν εικονικό και πλασματικό Προϋπολογισμό και αυτό αποδεικνύεται από την έκθεση εσόδων εξόδων του εξαμήνου Ιανουάριου  Ιούνιου 2011, όπου τα έσοδα είναι 3.723.937 ευρώ. Και αυτό το νούμερο με πολλές επισφαλείς προβλέψεις.
Τα χρήματα που έπρεπε να έχει ως έσοδα ο Δήμος είναι για το Α Εξάμηνο, 8.337.357,31.
Αυτά συμβαίνουν διότι α) Ο Δήμος Σκύδρας κακοδιοικείται 
β) Δεν εισπράττονται σωστά τα τέλη και μάλιστα από τους «έχοντες». 
γ) Έχετε βάλει στον Προϋπολογισμό ως έσοδα ποσά τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολο να εισπραχτούν. Ο Προϋπολογισμός είναι εικονικός και με πολλά πλασματικά ποσά χρημάτων. Δηλαδή είναι ΜΑΙΜΟΥ Προϋπολογισμός.
Τελος δ) Ο Δήμος Σκύδρας χρωστά πολλά λεφτά.
Τα λέγαμε προεκλογικά, τα είπαμε και κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού, αλλά λέγατε κ. Χοιδη ότι δεν χρωστάει ο Δήμος Σκύδρας και ότι έχετε λεφτά κατά το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου.
Ο Δήμος Σκύδρας σύμφωνα με τα στοιχεία, χρωστάει περίπου 7 εκατ. Ευρώ.
Εσείς κ. Δήμαρχε αποδεχτήκατε ότι δεν θα κάνετε έργα αλλά μόνο συντηρήσεις.
Επιβάλατε τρομερή φορολογία στους δημότες, αυξάνοντας του φόρους   κατά 100% έως 400%, την στιγμή που οι δημότες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Επιβάλατε φόρους για να μαζέψετε λεφτά γιατί ούτε τους μισθούς των υπαλλήλων δεν θα μπορούσατε να πληρώσετε.
 
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ.  
ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ.
ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ».
 
Ακόμη, για προχειρότητα και κακοδιαχείριση κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή , ο κ. Τζαμτζής, τόσο με αφορμή την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έργων και του προϋπολογισμού, όσο και για τον Προϋπολογισμό της Δημοτικής Επιχείρησης και του Ενιαίου φορέα κοινωνικής αλληλεγγύης και παιδείας, καταψηφίζοντας τα
θέματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: