Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν βραβεύτηκε ως καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν βραβεύτηκε ως καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στο πλαίσιο του διαγωνισμού
Philoxenia Τourism Awards” – Παραλαβή του βραβείου από τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη   

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν της Πέλλας απέσπασε το πρώτο βραβείο (βραβείο κοινού) στην κατηγορία «καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο» (προορισμός της χρονιάς), στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού  «Philoxenia Tourism Awards» που πραγματοποιήθηκε ενόψει της διοργάνωσης της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/11) στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία των υφυπουργών Πολιτισμού και Τουρισμού, κ.Γιώργο Νικητιάδη και κ.Πέτρο Αλιβιζάτο.

Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν σαν στόχο την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών, τους οποίους επιλέγουν οι Έλληνες ταξιδιώτες, ενώ απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία, που διοργάνωσε για 6η χρονιά η HELEXPO.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που παρέλαβα το βραβείο. Αισθανόμαστε όλοι μεγάλη ικανοποίηση γιατί το συγκεκριμένο βραβείο αντανακλά την αγάπη του κόσμου για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Πέλλας. Η βράβευση έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειες των ανθρώπων που στηρίζουν τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, εργαζόμενοι με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με τη μέγιστη ασφάλεια. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο οι απαράμιλλες φυσικές πίστες που διαθέτει το βουνό, σε υψόμετρο πάνω από 2500 μέτρα, αλλά η συνολική εμπειρία που απολαμβάνουν οι επισκέπτες στην περιοχή και στην οποία συμβάλλουν οι κάτοικοι και οι τουριστικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Στην Πέλλα έχουμε επενδύσει στον εναλλακτικό ποιοτικό τουρισμό και η σημερινή βράβευση μας δίνει το κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη, τα στελέχη των υπηρεσιών, τους κοινωνικούς εταίρους και την τοπική κοινωνία επεξεργαζόμαστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης στο οποίο ο ποιοτικός τουρισμός αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή» Να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία Καλύτερος ορεινός, ή εξοχικός προορισμός ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος κατέλαβε την 5η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: