Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

H PELLA EXPO προ των πυλών


- Η 24η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση ανανεωμένη όσο ποτέ άλλοτε!
- Η Κρύα Βρύση στο επίκεντρο του θεσμού για  πέντε ημέρες.

-  Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία στον Δήμο Πέλλας ,Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης για την διοργάνωση PELLA EXPO  της 24ης Γεωργικής Βιοτεχνικής Έκθεσης και  έχουν  ήδη αρχίσει  οι πρώτες εγγραφές Εταιριών –Εμπόρων κ.α που ενδιαφέρονται  να εκθέσουν τα προϊόντα τους  και η συμμετοχή είναι σε ικανοποιητικά  επίπεδα  παρά την οικονομική κρίση!
-    Η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση στον Δήμο Πέλλας αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αλλά και στην ευρύτερη Περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κρύα Βρύση, από τις 31 Αυγούστου έως  τις 4 Σεπτεμβρίου, σε κλειστό εκθεσιακό χώρο.
-  Η εμβέλεια πλέον της Γεωργικής Βιοτεχνικής Έκθεσης ξεπερνάει τα όρια της Κεντρικής Μακεδονίας και έχουμε  δηλώσεις συμμετοχής από Ανατολική  και Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, στοιχεία ελπιδοφόρα για το μέλλον του θεσμού ,σε μια εποχή που πλήττετε οικονομικά.
   Παράλληλα  έχουν προγραμματιστεί, όπως κάθε χρόνο  και διάφορες
εκδηλώσεις στον εκθεσιακό χώρο. Έτσι θα έχουμε ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ από τους Πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Πέλλας ,στις 1,3 και4 Σεπτεμβρίου, καθώς και ημερίδα για Αγροτικά Θέματα στις 2 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 8.00μ.μ.
  Σε διπλανό χώρο της έκθεσης  θα πραγματοποιηθεί  το ετήσιο πανηγύρι της Κρύας Βρύσης
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ στις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.00μ.μ ,
αλλά και τις υπόλοιπες 4 ημέρες ,για να γνωρίσουν  από κοντά τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους ,αλλά και να περάσουν κάποιες ώρες διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: