Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη στην Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα (23/8) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη είναι η έγκριση Α΄ μέρους ( στρατηγικός σχεδιασμός ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τα έτη 2012-2014, με εισηγητή τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα παρουσιάσει το σχέδιο αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), το οποίο έχει παραχωρηθεί για τα 2 επόμενα έτη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Επιπλέον, θα επισημάνει την αναγκαιότητα της συχνότητας τροποποιήσεων του Τεχνικού Προγράμματος καθώς και τη σημασία εξεύρεσης πρόσθετων πόρων για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης των εθνικών αξόνων.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρίδης θα εισηγηθεί την αποκατάσταση χώρων απόσυρσης οπωροκηπευτικών στην περιοχή Λάκκας Δ. Πέλλας και Ριζού Δ. Σκύδρας, της Π.Ε. Πέλλας. Τέλος, θα αναφέρει το θέμα της αλληλογραφίας των Περιφερειακών Ενοτήτων με την Οικονομική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: