Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Και δεύτερη κατάσχεση στο Δήμο Αλμωπίας μετά την κατάσχεση εισπράξεων της ΔΕΥΑ

Μετά την κατάσχεση των εισπράξεων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας την Τετάρτη, 27 Απριλίου, από δικαστικό επιμελητή, που εκτελούσε την εντολή πελάτη του, ο οποίος είχε μεταχρονολογημένη επιταγή της Επιχείρησης, την οποία σφράγισε και κατάφερε να πάρει άμεσα και απόφαση για την είσπραξη της, την Παρασκευή 29 Απριλίου έγινε και η δεύτερη κατάσχεση στο Δήμο Αλμωπίας, αυτή τη φορά στο ταμείο του Δήμου. Το ποσό ήταν περίπου 6.696,00 €, στην Εμπορική Τράπεζα Αριδαίας.
Μόνο η ΔΕΥΑ έχει 65 μεταχρονολογημένες επιταγές και όπως υπολογίζεται, τουλάχιστον άλλες 30 έχει η Επιχείρηση των Λουτρών.
Την Παρασκευή ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας, Σταύρος Κλεισούρης, και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου, Πέτρος Πολατίδης είχαν την πρώτη επαφή με την εισαγγελία προκειμένου να ενημερωθούν για τις μετέπειτα κινήσεις τους. Από τη συνάντηση προέκυψε ότι όλοι οι φάκελοι πρέπει να διαβιβαστούν εκεί αφού πρώτα ελεγχθούν . Πρόκειται για συμβάσεις προμηθειών έργων, προφορικών αναθέσεων και γενικά ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί. Τι άλλο να περιμένουμε στον δήμο Αλμωπίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: