Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ του ΠΑΜΕ


ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ του ΠΑΜΕ στη ΔΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και στους κεντρι-κούς δρόμους ΕΔΕΣΣΑΣ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ


     Με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ οργανώθηκε τη Τρίτη  6 Δεκέμβρη το πρωί εξόρμηση- παρέμβαση διαμαρτυρίας και άρνησης πληρωμής των δυσβάσταχτων & άδικων χαρατσιών έξω από την Εφορία των Γιαννιτσών .
     Μοιράζονταν σε όσους πήγαιναν για να πληρώσουν τα χαράτσια ανακοίνωση του ΠΑΜΕ καταδίκης των άδικων χαρατσιών & κάλεσμα οργανωμένης άρνησης πληρωμής , όπου τονίζονταν σχετικά :
     «Αρνούμαστε συλλογικά & μαζικά την πληρωμή των δυσβάσταχτων και άδικων χαρατσιών .Επιστρέφουμε το λογαριασμό πληρώνοντας μόνο το ρεύμα , που κατανα-λώσαμε αρνούμενοι τη νέα ληστεία στο λαϊκό εισόδημα με τα ειδικό τέλος στα σπίτια μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ,  για να μη πτωχεύσει η πλουτοκρατία.
      Την ώρα , που μας οδηγούν με τις χιλιάδες απολύσεις στην ανεργία , μας οδηγούν στο κλείσιμο των καταστημάτων μας , μας αφήνουν απλήρωτους για τα ροδάκινα & το γάλα , έρχονται να μας αποτελειώσουν με τα χαράτσια τους» .

                                               __________________


       Το απόγευμα επίσης της ίδιας μέρας προχώρησαν σε πικετοφορίες στους κεντρι-κούς δρόμους της Έδεσσας & των Γιαννιτσών ενάντια στο νέο προϋπολογι-σμό που ψηφιζόταν στη Βουλή σφαγιάζοντας τα λαϊκά στρώματα.
     Προβλέπει για τα λαϊκά στρώματα συνεχόμενα χαράτσια και νέους φόρους , κατά-κόρυφη μείωση των μισθών και των κοινωνικών δαπανών, χτύπημα και η σφαγή σε όσα δικαιώματα έχουν απομείνει .
     Παράλληλα διαιωνίζει τις φοροαπαλλαγές και τα προνόμια για το κεφάλαιο. Και για  όλα αυτά η απάντησή μας πρέπει να είναι η οργάνωση του αγώνα παντού για ανατροπή αυτής της πολιτικής .





                                                                                                                Γραμματεία ΠΑΜΕ  Ν.Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: