Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Οι μασώνοι και ο Πάνος Καμμένος

"Το τελευταιο βιβλιο του Dan Brown του συγγραφεα του "Κωδικα Da Vinci" επιχειρει την αγιοποιηση της Μασονιας αποδιδοντας μια βασικα θετικη εικονα παραλληλα με ενα συντονισμενο ανοιγμα των μασονικων στοων στο ευρυ κοινο για τουριστικους λογους. Αυτο σημαινει οτι ειμαστε κοντα στην τελικη φαση της Νεας Ταξης. Ορκοι, συμβολα, κωδικοποιημενα αλφαβητα και ..
υπογεια δικτυα ανθρωπων σε καιριες θεσεις ειναι πλεον αχρηστα. Χωρις ενδοιασμους και χωρις ανησυχια για αντιδρασεις η Νεα Ταξη τοποθετει αυταρχικες κυβερνησεις που καταπατουν μαζικα εργατικα και ασφαλιστικα δικαιωματα χωρις να πεσει ουτε μια τουφεκια. Οι νεες γενιες που γεννηθηκαν μεσα στο σαπιο συστημα δεν γνωριζουν καν οτι υπαρχει κι αλλος δρομος.
Ο Πανος Καμμενος κανει αποκαλυψεις που θα επρεπε να προκαλεσουν παρεμβαση εισαγγελεων και ειδικα δικαστηρια. .. κι ομως... ουτε καν να τον χειροκροτησουν και να τον στηριξουν δεν τολμουν τα 299 λαμογια της βουλης. Εχουν χειροκροτησει χιλιαδες παπαριες αλλων λαμογιων, αλλα ουτε κιχ δεν ακουγεται μετα τους λογους και τις αποκαλυψεις  Καμμενου. Τον αφηνουν μονο του για να τον αποδυναμωσουν και να περασει μια εικονα ενος τρελου που λεει πραγματα που κανεις δεν επικυρωνει. Ουτε καν οι φιλοι του στα εδρανα. Τον αφησαν να δεχθει μονος του επιθεσεις με μηνυσεις κι αγωγες, αντι να ξεσηκωθουν και να κανουν ανω-κατω τη βουλη. Κι ομως...απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο βουλευτη της κωλοπετινιτσας...δεν μετραει κανεις τους, ουτε οσο μια τριχα απο τα καρυδια του Καμμενου."
Σ.Λ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: