Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Οργάνωση Συνέντευξης Τύπου για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης Περιφερειακής και Εθνικής Εμβέλειας να παραβρεθούν στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Terra Nostra» στην Άρνισσα.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου θα γίνει παρουσίαση του νέου μοντέλου διαχείρισης και λειτουργίας των Χιονοδρομικών Εγκαταστάσεων για την περίοδο 2011-2012 και με στόχο την ποιοτική και απόλυτα ασφαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν στο όρος Βόρας απέσπασε πρόσφατα το πρώτο βραβείο (βραβείο κοινού) στην κατηγορία «καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο» (προορισμός της χρονιάς), στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Philoxenia Tourism Awards» που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη.

Η τιμητική διάκριση βάζει ψηλά τον πήχη για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου κατά τη φετινή διαχειριστική περίοδο ενώ η οικονομική ύφεση δημιουργεί δυσχέρειες αλλά και ευκαιρίες. Το Χιονοδρομικό Κέντρο της Πέλλας μπορεί να αποτελέσει προορισμό πρώτης επιλογής για τους φίλους της Χιονοδρομίας της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, μέσω στοχευμένης προβολής και ενός στρατηγικού προγράμματος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας. Η στήριξη του εγχειρήματός μας από τους ανθρώπους των Μέσων Ενημέρωσης έχει ιδιαίτερη αξία και αποτελεί μία σημαντική προσφορά για την ενίσχυση της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Εξάλλου, βασική αντίληψη στη φιλοσοφία μας είναι η λειτουργία των Χιονοδρομικών Κέντρων στη Βόρεια Ελλάδα όχι ανταγωνιστικά, αλλά συνεργατικά, ανταλλάσοντας εμπειρίες, τεχνογνωσία και συνδιαμορφώνοντας ελκυστικά πακέτα χιονοδρομικού τουρισμού προς όφελος των επισκεπτών και της τοπικής ανάπτυξης.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: